dimecres, 17 de desembre del 2008

ho haveu vist??!?!??

A tots els jugadors, aficionats, seguidors, etc. del CT Navarcles, mireu la classificació i disfruteu de la nostra SEGONA posició! Vaaaaaaaaaamoooooooooooooooooosssss!!!!

Aquest finde cal convocar l'equip de gala ja que juguem contra els primers!! Ara mateix trucaré al Rafa i al Feli, que no es comprometin.

També felicitar al Xispes i a l'Anna perquè la Jana (la futura reina del tennis) ja està a casa i inscrita al Club! Ja som un més!!! Ja he parlat amb el presi i diu que "cap publema" que ja li farà un descompte especial.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sisisisisissi dissabte el navarcles stadium somplira de gom a gom per la visita del lider el st. andreu de la barca.
Recorda k em de estar tots units per tirar endavant la eliminatoria i posarnos liders, que per ki no ho sapiga kedar primer de la lligueta vol dir puja automaticament a primera divisió!
Felicitar als nous pares per la janna k ja sap fer el "drive" millor k el xispes.
Nomes dir una cosa Vamooooooossssssssssssssss!!

Touch ha dit...

Vamos, vamos, vamos!!!!!

Sembla que la cosa s’anima!!!
Aquest dissabte s’ha d’anar a tope, i "l’equip de merda" estarem a les grades animant com ho fem sempre, cosa q de l’equip de gala...
Donar també la benvinguda a la Janna i felicitar als seus pares per aquesta nova incorporació! Aquesta família farà por quan juguin tots tres a l’hora!!! una cosa xispes...ara sou tres a casa...per fer uns dobles el diumenge en pla familiar....encara us en falta un...jejeje.

Apa ens veiem a les pistes!!!