diumenge, 30 de novembre del 2008

crònica 5a jornada

Després de dues derrotes seguides, hem aconseguit la nostra tercera victòria en la 5a jornada de lliga. Ha estat a casa contra les Panteres Grogues.

La jornada ha començat amb els partits d'en Guiti i d'en López, tots dos molt igualats fins al tercer set respectiu. En Guiti, que avui debutava de número 1, ha perdut, tot i donar molt bona imatge, en un tercer set agònic. En López, per altra banda, guanyava el partit contra la pantera més salvatge i amb menys vista de l'equip. Així, el marcador es posava en un interessant 1-1.

El fred s'anava intensificant i les ganes de jugar també. Així, han començat els tres partits que quedaven de l'eliminatòria. Per una banda, els dobles en una pista que patinava més que la terra batuda on en capi-Ramos i la seva parella Pere Agassi han destrossat als rivals en només 40 minuts. 2-1 nostre.




Capi Ramos fent-li l'ullet a una pantera i Pere escalfant el seu drive.







A la pista 1, l'Emilito Ktxo ho ha donat tot contra l'Alfonso i les seves panteres, guanyant i deixant la jornada sentenciada. A la pista 2, en Touch, tot i caure per la pista i donar una imatge molt millorada d'ell mateix ha acabat perdent contra el capità de les panteres, el Tigre. 3-2 pel Navarcles xXx.
Ktxo i el seu drive a lo Emilio Negro

Cal dir que l'afició ha estat gairebé en tot moment amb nosaltres, tot i la rasca que paria. Gràcies a tots i fins la propera jornada!!

Esperem els vostres comentaris per tornar donar vida al blog.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Aki el sots-capità,primer comenta la meva foto, he vist al pilotejar k la parella empanterada jugava bastant be i e pensant li picare l'ullet haviam si el distrec i sembla k ha anat bastant bé. Felicitar l'equip per aquesta gran victoria k ens torna a posar on no hauriem de haber baixat mai als primers llocs de la classificació. Desde aqui animar a touch ja que entenc que al ser isotopo no esta acostumat a perdre. Gracies a l'aficio per estar alla tot i la rasca k cardava.
Vosaltres pensareo k lo millor es la victoria a k si? Pues no lo millor es k ningu s'ha lesionat per aixi poder estar divendres al sopar de l'equip xddddddddddddddddddddddddddd...

mariet ha dit...

si si, l'afició encara estem tremolant, tot sigui pels triples! i aquest sopar... vaia por... vigila que no us lesioneu aquest dia, amb la borratxera... verge santa! l'heu convidat al "cap poblema"? pq us el paga ell oi? jajajaja

Anònim ha dit...

He de dir que estic content ja que vaig poder sumar la meva primera victoria, en la lliga, gracies a que vaig formar parella de dobles amb el nostre sots-capita Oscar Ramolipousis, que el notas fotia uns saques que les panteres no les veien ni passa!
Tb felicitar lekip que va tornar a guanyar despres de 2 derrotes amb un gran ktxo, que s'esta convertint en un punt segur per l'ekip, i no es va deixar despista perla pinta de village people del seu contrincant,jeje i amb un Lopez que despres de marxar en bicicleta fa unes setmanes, es va treure l'espina, guanyant a la pantera mes ferotge! :)

Donar les gracies a l'aficio per agunatar alla fora amb el fred que feia!

P.D: Trankila Maria, que ja et cuidare el Ktxo el divendres! No pateixis per res! jejeje Cap problema!!! jeje

Anònim ha dit...

Ai que me deixta el nom!!
Es que em despisto pensant amb el divendres! jejejee

Pottas

Anònim ha dit...

Feia molta rasca pero per donar soport l'equip "cap ploblema",i mes amb una gran victoria
els dobles quin nivell!! es nota qui son els guanyadors de l'ultim torneig de dobles de Navarcles.El triple Fermí intractable desde el primer joc, ah si! al sopar espero no tenir ke sortir d'urgencia!!

david xispes

mariet ha dit...

gràcies al sopar, ara tinc al ktx malalt a casa, descebut i sense duatló... que li veu fer??? a veure si m'hauré de posar seria i no el deixaré venir amb vosaltres, rollo mama, jajajaj!