dimarts, 23 de desembre del 2008

CRÒNICA 7ª JORNADA



Aquest dissabte es van disputar els partit corresponents a la jornada nº 7, la qual enfrontava al C.T. Navarcles contra el C.T. Sant Andreu de la Barca, que són uns del rivals mes durs de la categoria, ja que era l’únic equip invicte de la categoria.

A la pista nº1 va començar a jugar el Rúben amb els seus pantalons de la sort “anda que no tienen años” i no va tenir “cap poblema” per desfer-se del rival nº1 de l’equip visitant per un clar 6-2 / 6-4.

Mentres tant a la pista nº2 es disputava un partit molt maco entre el nostre gran “killer” i un rival una mica “Emilio (con mas pelo y las gafas de hancook )”. El primer set el “killer” va tenir alguns dubtes sobre al seu joc, però desprès de imposar-se per 7-5, es va passejar per la pista en el segon set el qual va guanyar per un clar 6-0.

A la pista nº4 es va disputar el partit de dobles, en el qual els “Germans López”, no van tenir gaire sort en els punts decisiu per tancar algun jocs claus, i van perdre per un marcador no gaire just 6-1 / 6-1.

Amb tres partits jugats el marcador estava a favor nostre 2-1.

Llavors li arribar el torn a “Ben”, que el fet de jugar a la segona ronda de partits i trencar el cordatge de la seva raqueta nova en el primer joc, va anar una mica a remolc al principi del partit. Però como tots ja sabíem en “Ben” es va refer y es va endur el partit per 6-4 / 6-1.

Ja amb els 3 punts a la butxaca quedava un partit el qual disputava en Paco, amb un rival el qual era una crack. En Paco va estar a punt de treure de polleguera al seu rival com ho fa sempre, però va acabar perdent el partit per 6-3 / 7-6.

Donar les gràcies a tota l’afició per aguantar fins al final dels 5 partits (segurament perquè jugava l’equip de gala), i destacar la gran participació del Isotopos que sempre donen suport als seus companys.

Per part de la Redacció del Club Tennis Navarcles desitjar unes molt bones festes i un feliç any Nou a tothom.


P.D.1. Aquesta es la foto del la futura tennista nº1 de Navarcles (com a mínim) la Janna amb els seus pares David i Anna. Gràcies pel berenar que ens veu preparar desprès del partit!

P.D.2. Donar també L’enhorabona al Jordi Guitard i a la seva dona, per la seva nova paternitat. Segurament l’Arnau també jugarà a les pistes des de ven petit amb la Janna.

P.D.3. Jo sóc triple X, triple X, triple X,
Jo sóc triple X, triple X, triple X,
Jo sóc triple X, triple X, triple X,
Jo sóc triple X, triple X, triple X,

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracies a tots vosaltres per venir a veure a la meva nena i dur-li uns regals!! Gracies
Som liders!!!! Ho aveu vist!!!!!!
jo soc TRIPLE X,TRIPLE X,TRIPLE X
jo soc TRIPLE X,TRIPLE X,TRIPLE X

Com diu el subcapita ke no s'ens puji al cap aixo d'anar firman autografs!!m'han dit ke el ktx el van turcar de rac 1 per una entrvista de nostre liderat

p.d la papeleta del club tenis sallent 32398 a tocat 12 eurets!

soc le pare de la Janna futura nº 1 del tenis

Anònim ha dit...

P.D 2 Bones festes a tothom
i gracies al editor per la foto i les cronicas

Anònim ha dit...

Jo soc TRIPLE X, TRIPLE X, TRIPLE X
jo soc TRIPLE X, TRIPLE X, TRIPLE X!!! Tothom reia de l'imne però ens portarà a la final!! Com s'enganxa, eee!!

Primer de tot, felicitar a tot l'equip tant els que van jugar, per tal com ho van fer i pels que no, perquè fins l'últim moment van estar donant suport i passant fred! En segon lloc, al gran cronista de la jornada, que ens ha deleitat amb el seu escrit i amb els seus comentaris!! Jajaja, jo també em vaig fixar amb els pantalons retro del Ruben!! jeje! I per acabar, a la família del moment, que ens van presentar la Janna i ens van convidar a un exquisit berenar! Hi havia algu que no devia sopar aquell dia, ee, Pete?!

Bé,doncs ara a disfrutar del bon moment que passa l'equip! Com a mínim, fins el dia 10 de gener, que l'equip de merda juga la següent jornada! Que es prepari els del club hispano-franco aquest!!!

Apa, bones festes a tothom!!! I a cantar:jo soc TRIPLE X, triple X, triple X!!! Tothom coneix la coreografia, oi?

Ktx i Maria ha dit...

Ei, que ens deixem una cosa. No se si el Guiti entra al blog o no, però l'enhorabona de part nostra!!

Felicitats i apuntar l'Arnau ben aviat a tennis!!!

Anònim ha dit...

Aquest any si Triple X!!
Tothom estava una mica a l'expectativa ja que el rival es presentava invicte i pensavem que seria dificil guanyar-lo, pero l'equip de gala pot amb tot!
Aquella gent es deuria pensar que es trobaria cabres per les pista o algo i van marxar emb la cua entre les cames!!

I a sobre al acabar els partits berenar de gorres, gracies a la Janna!!

Jo faria del berenar un ritual despres de cada jornada, per suposat a casa del Xispes i l'Anna, que ens van tractar com uns reis!! jejejejeje

Gracies i Enhorabona Familia!!

P.D: He de dir que la culpa de que menges tant va ser del ktxo, que m'anava dient, "prova aquestes que son les millors i aquesta tambe i l'altra i l'altra ....." Vaya cabron!! jeje

P.D.2: Que es prepari l'Hispano Frances amb l'equip de merda!! jeje
Jo soc TRIPLE X, TRIPLE X, TRIPLE X!!!

Pere, el Montre de les galetes!!

Anònim ha dit...

K pasa tennismaniaticsssssssss!!
Benviguts al blog mes leegit de la historia!!!
Primer de tots donar les gracies a tota l'aficio per estar alla animant sense parar i sobretot en els moments dificils. Sense vosaltres la victoria no hagues pogut ser posible.
Bon partit del nostre numero 1 ruben cantó k en dos sets i poc menos de una hora i mitja va poder tirar el partit endavant. Els dels dobles no pasa res es normal, no el juguem mai.
Gracies tambe a Ben riera per posar el 3 a 2 al marcador i donar els 3 punts i el liderat al tennis navarcles.
Bueno gracies als pares de la janna per akest magnific berenar i tk dacrod amb el per pk cada jornada anem alla a berenar les cuetara k van be per les agulletes.
Akavem l'any com ningu s'esperava liders i pk no somia en guanyar i pujar de categoria i sino no pasa re el bacallà ja esta preparant alguna de les seves per sopar.
Com diria el Klunx a guanyar a l'hispano FRANCESA i a seguir a lo mes alt de la classificació.
Jo soc triple x triple x triplex jop soc........
Oscar Ramos

OrBiS ha dit...

ostres!

Ja aneu primers? i despres de 7 jornades... aixo comença a ser una realitat :)

Seguiu aixi i deixeu el poble a on ha de ser ;P

Aviam si algun dia em passo a fotreus 4 crits :D

Salut!